Olen ollut syksystä alkaen qvidi-mina kurssilla ja tässä on puolen vuoden aikana valmistunut työ :

Kyllä vaan, yksi tyynynpäällinen. Tai paremminkin lattiatyyny siskontytölle. Siskontyttöäni ajatellen nuo värit valitsin jo syksyllä, jos olisin itselleni alkanut tekemään, olisin valinnut värit toisin, sillä tuo violetti ei ole ollut koskaan oikein se mun juttuni. Mutta kauniin värinen on ja sopii varmasti siskontytölleni.

Lanka: Debbie Bliss Prima 80%Bamboo, 20%Merino Wool (ihanan pehmeää) 100m/50g

Vasemmalla kuva siitä kun palojen yhdistäminen oli jo loppusuoralla ja oikealla yhdistetyt laput ennen pohjatyynyyn kiinnittämistä. Levyn koko n.45x45cm. Valmis tyyny n.42x42cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostin muistaakseni 8 kerää ja niistä ei paljoa jäänyt. Muutamia lappuja jäi kyllä yli ja sainkin idean koristella niillä myös aiemmin valmistuneet hahtuvalapaseni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä projekti on kyllä hyvä osoitus siitä, kun joku tökkii niin se kanssa tökkii, eikä millään viitsi siihen panostaa. Kurssilla on kuitenkin kiva käydä ja se saa vähän panostamaan, että jotakin valmistuukin. Varmaa on kuitenkin se ettei minun innostus riitä mihinkään suuren suureen työhön tällä tekniikalla. Innostus oli kova kyllä vielä sillon kun ilmoittauduin kurssille :)

Tänään olen selaillut taas paljon toistenkin blogeja ja sain yhdet sukat taas to do-listalleni : uhoavagnu.blogspot.com/2007/03/kerttu-sukat-kerttu-socks.html  Olisi kai parempi mennä taas jatkamaan pipoa, jotta pääsen joskus noitakin tekemään..

Oppisinkohan joskus linkittämään sillä lailla, että näkyisi vain Esim. Kerttu-sukat, jota klikkaamalla pääsisi eteenpäin. Olen sen joskus osannut mutta osaisiko joku neuvoa unohtanutta?