Peruslapaset, pakettiin pääsee nämäkin..

Puikot: 3,5mm bambusukkikset

Lanka: Samaa kuin Baktuksessakin

En tuosta kärkikavennukseta pitkään aikana tykännyt. Pidin sitä aiemmin jopa aika rumana, varsinkin noin terävästi tehdystä. Nyt olen siitä alkanut pitämään erityisesti siksi koska se tekee lapasesta mielestäni mukavan tuntuisen käteen ja istuu hyvin.  Kavennukset aloitin heti kun pikkusormeni peittyi ja tein ne joka toinen kierros niin kauan kuin puikolla oli 2s.

 

Näihin neuloin noita raitoja ja aina se tuntuu melko hankalalta saada lankoja kiristeltyä sopivasti mutta kyllä se aika hyvin meni kuitenkin. Kirjoneulojaa minusta ei kyllä tule noiden raitojen perusteella ja taidan jatkossa koristella neuloksia palmikoilla ja pitsineuleilla mielummin kuin eri väreillä.

 

Muutama tilaustyökin valmistui eli avainnauhoja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avainnauhoja tehdessä jää aina vähän yli

puuvillanyöriä ja sainkin idean niistä jämistä roskiin heittämisen sijaan kokeilla silmukkamerkkejä, joista on ollu pulaa. Aiemmat silmukkamerkkini ovat olleet siimasta tehtyjä ja huomasin että niistä on hankala hahmottaa missä välissä ne oikeastaan ovatkaan.

Tuo musta nyöri tekee noista hankalan kuvattavan eikä solmut niistä näy minun kuvaustaidoillani oikein hyvin. Saa sitten nähdä, kun pääsen noita testaamaan, niin varmaan tuotekehitystä tapahtuu, mutta kyllä nuo jo paljon paremmilta vaikuttavat kuin vanhat merkit.