Virallisista pakkaslukemista ei minulla ole hajuakaan mutta koiraa ulkoiluttaessani voin sanoa, että kaikki vaatekerrokset, mitä keksin pukea päälleni, olivat kyllä tarpeen! Hyinen tuuli ei kuitenkaan estänyt nauttimasta aurinkoisesta ja kauniista talvipäivästä. Tosin ei minua haittaisi vaikka se kevät sieltä pikku hiljaa tulisi :)

Tämä pipo valmistui sopivasti vielä näille pakkasille ja pitkästä aikaa onkin semmonen pipo, jonka voi reilusti vetää korville ja lämmittääkin vielä.

Lanka: Merino Kaschmir, Schoeller+stahl

Puikot: 4,5mm 100cm pyöröt

Menekki: 67g

Ohje:

Muuta: Neuloin tämän pienemmällä silmukka määrällä kuin aiemman oranssin pipon ja tästä tulikin ihan sopivan kokoinen, silmukoita alussa siis 84. (Oranssissa 96s)

 

 

Tämän Who? pipon olen saanut jo aiemmin valmiiksi, mutta nyt vasta kuvattua

Puikot: 3,5mm bambut

Lanka: Kokon, 35% silkkiä35% puuvillaa, 30%polyakryl (aika erikoista lankaa minulle, joka olen yleensä innostunut ostamaan mahdollisimman villaisia ja pehmoisia lankoja. Ihanan tuntuista tämä oli, ehkä hieman kankeaa neuloa. Palmikonkierrot eivät olisi onnistuneet pikatekniikalla millään. Todennäköisesti ostin tätä lankaa pelkästään värin vuoksi :)

Menekki: 34g

Muuta: Omaan päähän ei mahdu, olihan lanka ja puikot ohuempaa sorttia kuin ohjeessa, joten ihmekös tuo, että tuli liian pieni.. Neulottu aikuisen koon silmukoilla. Päänympärystä tuli tuolle pipolle n.44-45cm, hieman siis jäi minun 57 sentistä.

Tästä taloudesta ei löytynyt yhtään sopivan kokoista mallia, eikä yhtään ilmapalloakaan, jonka olisin voinut puhaltaa tuon sisään. Mutta kohtalaisesti ajaa asiansa tuo marimekko-peltipurkki.

En ole ihan varma aionko mihinkään silmiin laittaa nappeja tai helmiä.. Kivannäköinen mielestäni noinkin.

 

Jaahas, siivousoperaationi kovalevyltäni löytyviin kuviin ja niiden järjestykseen on näköjään sekottanut Picasan ja hävittänyt  myös blogistani aiemmin sinne lisäämäni kuvat, jee jee... Katsotaan millon saan asian korjattua.

Edit monen monituisen klikkauksen, latauksen ja huokailun jälkeen sain toivottavasti lisättyä suurin pirteen oikean kuvan uudelleen oikeaan paikkaansa.