Aurigosta olen nauttinut tänään ja käytin tilaisuuden myös hyväksi ja sain kuvattua jokin aika sitten valmistuneet tossut, kerrankin kun valoa oli riittävästi :)

Puikot: 4,5mm pyöröt

Lanka: 4 kerää Naturgarn no.1, väri 153

Ohje: Mokkasukasta saatu mukaan kuten lankakin kaupan päällisiksi (linkitin villamokan blogiin, koska kauppa on valitettavasti lopettanut ja sen oma nettisivukin poistuu varmaankin jossain vaiheessa.)

Muuta: Huovutin kahteen otteeseen 60 asteessa, kirjopesussa

Tarvitsin tossut joita voisin käyttää parvekkeella piipahtaessani, koska lattia siellä on todella kylmä paljaalle jalalle, kokeiltu on.. Lattia on myös liukas, tarkoitus olisi kesällä sinne hankkia uutta mattoa mutta ennen sitä on hyödyksi nuo tossujen pohjaan laittamani stopit.

Kauheasti kaikkea muutakin olen koittanut neuloa mutta tuntuu vain, että kaikki ovat päässet purkuun jo alkumetreillä... Noh, eiköhän tässä kohta saa taas jotain ihan valmiiksi astikin.. Sitä odotellessa laitoin myös taas hieman siemeniä esikasvatukseen. Tuntuu olevan tämä joka keväinen traditio vaikka joka kesä melkein tuppaan myös sanomaan, että helpommalla pääsisi (ja todennäköisesti parempi laatuisia saisi), jos ostaisi kaupasta valmiita taimia alkukesästä :)

Mutta tässä siis tämän vuotinen "kasvihuoneeni".