Kohta koittaa toivottavasti jo syksy.. Nämä helteet ei ole ollut yhtenäkään vuonna minun toivelistallani. Pimeät ja tunnelmalliset syysillat  ovat enemmän makuuni. No, osaapa niitäkin taas arvostaa, kun näissä helteissä ja kosteusprosenteissa on koittanut saada edes jotenkin nukuttua :)

Kesä on hurissu jo pitkälle ja päivittäminen on jäänyt. Mitään päivttämistä ei juuri käsityö rintamalta olisikaan. Hiljaiseloa on puikot ja koukut viettäneet koko kesän mutta pikku hiljaa alkaa taas tuntumaan, että jotakin voisi saada tehtyä aloituskierroksia pidemmällekin. Nämä sukat päättelin vähän aika sitten. Neulonut olen ne jo alkukesällä mutta kun innostus lopahti, niin se todella lopahti niin etten jaksanut edes päätellä.

Viime kesänä myös mies askarteli nuo sukkablokit. Minä toimin luovana suunnittelijana ja ideoijana. Vähän linjakkaammat olisi voinut tehdä mutta kyllä nuo asiansa ajaa minun jalkaani mahtuviin sukkiin.

Sukissa oli muistaakseni 2mm addin pyöröt ja lankana meni vajaa 100g vyyhti mokkasukkaa.

Keväällä bloggasin myös siitä kuinka laitoin siemenestä kasvamaan tomaattia, paprikaa ja chiliä. Melko moni taimi pääsi hyvään vauhtiin ja satoa vaikutti tulevan myös kivasti, kunnes huomasin, että KIRVAT olivat valloittaneet viljelykseni. Ainoastaan yksi tomaatintaimi on säästynyt kirvoilta, ainakin toistaiseksi.

Aurinkoisia kesäkelejä toivotellen!