Puuvillalankaa en ole osannut ihan heti yhdistää sukkien kutomiseen. Mutta nyt kun sain snyltäni mukavan paketin, joka sisälsi tuota puuvilla lankaa ja innostavan kirjan sukista, niin ajattelin että miksei sitä voisi kokeilla. Kannatti mielestäni kokeilla, katsokaa vaikka:

Lanka: Novita Cotton Luxus

Menekki: 3 kerää (sny:ni lähettämät kaksi kerää eivät ihan riittäneet, toisesta sukasta olisi jäänyt kärki puuttumaan ja hieman harmittikin, niin vähäsen tarpeen takia ostaa vielä yksi kerä.. voisikohan lopun käyttää vaikka sytomyssyyn..?)

Puikot: 2,5mm 15cm sukkapuikot

Ohje: Villit silmukat Sukkia kirjasta, Kohoneulesukat

Aika kauan sain tankata tuota mallikuviota, joka kirjassa oli vain kirjoitettuna versiona ei mallipiirroksena. Toista sukkaa neuloessani vasta taisin hoksata kuvion idean ja pystyin neulomaan ilman kirjaa ja tarkistamatta jokaista kierrosta, että meniköhän se näin.. Mutta nyt kun osaan tuon kuvion niin on minusta nätti pinta niin voisin kokeilla toisiinkin sukkiin.

Kantapää on ns.ranskalainen.

Tässä vielä kirjassa esitellyt kohoneulesukat, noita kukkia voisin vielä kokeilla koristamaan sukkia tai miksei johonkin muuhunkin työhön.