Kaikki ei välttämättä tiedä tai tiedosta, että käsityöt voivat olla varsinaista välineurheilua. Joskus sukan kutomiseen kelpasivat mitkä tahansa tikut, jotka nyt sattuivat osumaan käteen. Nyt täytyy olla vähintään addit, että edes harkitsee neulomista. Ainakin suurinpiirteen. Jos enemmän pohtisi asiaa, niin onko sillä loppujen lopuksi väliä, minkä merkkiset ja laatuiset välineet on käytössä, paremman puutteessa kun minulle ainakin kelpaa mikä vaan, kunhan pääsee jotain tekemään. No niin tai näin, olen keksinyt paljon välineitä, joita ilman en meinaa millään selvitä..

Sukkablokit, märille muoviset ja kuiville puiset (tähän hätään en löytänyt hyvää linkkiä puisille). Joka kokoa tietysti pitäisi löytyä.

Vyyhdin puut (esim tällaiset tai tällaiset) ja kerijälaite. Voisin ostaa paljon enemmän lankaa vyyhdeissä, koska tietäisin varvemmin, että ne tulisi myös joskus kerittyä.

Kerroslaskuri, pariinkin eri malliin olen törmännyt. Voisi tosin tulla ongelmaksi, jos unohtaisin sen, että olenko noin monta tehnyt vai onko tuo se kerros mikä on tällä hetkellä kesken...

Ruusupuiset sukkapuikot, näitä haluaisin mielelläni kokeilla. Uskon vakaasti, että näillä saisin tehtyä taydellisiä ja virheettömiä sukkia ja lapasia.

Näistä tarvikkeista voisin nyt ainakin aloittaa. Ja jos nämä kaikki jo omistaisin, niin keksisin varmasti taas lisää tuiki tarpeellista hankittavaa.