Ostin lankaa jo viime keväänä, tarkoituksenani saada vauvalle peite valmiiksi ennen sen syntymää. Aikaa piti olla riittävästi, laskettuaika on vasta loppuvuodesta. No pikkuinen ei ole ihan kyllä vielä syntynyt, mutta selväksi on käynyt, ettei peite valmistu ainakaan ennen syntymää..

Tässä siis ensimmäinen versio peitosta, jota aloitin jo kesällä.. Eteneminen on ollut hidasta..

Puikkoina minulla on ollut tuossa 2mm pyöröt. Tarkoituksena oli kuluttaa tuohon yhteensä 5-6kerää lankaa, nyt on vasta toinen kerä reilussa puolessa välissä. Innostus on kadonnut, ja noin ohuella langalla neulottaessa edistyminen on minun neulomisnopeudella niin hidasta, että ei sitten millään jaksa..

Noh, ajattelinpa sitten marraskuussa vaihtaa työtä ja tehdä sen peitteen vähän paksummalla langalla. Näin ollen vielä olisi mahdollista saada peite valmiiksi ennen laskettua aikaa.. Kaivelin lankavarastoja ja löysin ihanaa silkkivillalankaa 5 kerää. Kyllähän sen jo pitäisi riittää yhteen pieneen vauvan peittoon.. Noh dominoneliöitä aloin sitten tekemään ja nyt on 1/3 osa peitosta valmiina, mutta langoista on kulunut jo puolet.. Hmm, pitikin valita sellaista lankaa, mitä ei lähikaupoista todellakaan löydy, ja nettikaupoistakaan ei mitenkään helposti ole tilattavissa.

Kyllä nyt näyttää siltä, ettei pikkuinen ainakaan minun tekemään peittoon vastasyntyneenä kääriydy.. Pakkasin nuo peitonalut pusiin ja työnsin kaapin perälle odottamaan uutta innostusta..

Peittojen sijaan aloin neulomaan varsitöppösiä! Näissä ei niin suurta keskenjäämisen vaaraa ole ja valmistuminenkin on oikein mahdollista vielä ennen joulua.. :)